Мали фестивал науке 2024

📍Техничари штампе

 

Уколико сте креативни, а желите да своју креативност испољите у свету штампе, ово је право занимање за Вас.

 

 

📍 На овогодишњем фестивалу, ученици су представили ,,Лего змију“, новог ЗД робота, који је инспирисан прошлогодишњим Робогатором.

Најмлађи посетиоци ПУ ,,Сунце“ уживали су у игри.

📍Роботика је интердисциплинарна грана инжењерства и науке која обухвата машинство, електронику, информационо инжењерство, рачунарство и друге. 

Роботика се бави дизајном, конструкцијом, операцијом и употребом робота, као и рачунарским системима за њихову контролу, сензорску повратну спрегу и обраду информација.
 
 
📍Од магије до хемије.
 
📍За духа из лампе, слонову пасту, камелеона, вештачку крв, со у ватри и прегршт занимљивих активности у оквиру лабораторије, били су задужени наши сјајни ученици са својом професорком, Сузаном Новаковић.

 

 

📍 Делић атмосфере са подручја рада Електротехнике. 

 
🔌Браво за ученике и њихове наставнике.

📍 Посета колега и ученика из Економске школе у сарадњи са @impulscentar 

Програми ,,RiSC Impuls centra“ су твој пут до иновација. Ђорђе и Марија су најбољи показатељи да је све могуће. Не дозволи да те страх од неуспеха заустави.👏
▫️STARTAP викенди
▫️инкубатори
▫️радионице
▫️предавања
Искористи прилику за директну сарадњу и учење од признатих стручњака из српског и иновационог екосистема. Прошири своју мрежу сарадника и учествуј у престижним програмима и ексклузивним догађајима у Србији, региону и широм света.